Newsletter setmanal

Setmana 32/19

Butlletí setmanal P.d'EO
Patronat d'Estudis Osonencs

Informació setmanal Patronat d'Estudis Osonencs

 

Activitats


Dissabte 3 d'agost a les 7 de la tarda, a la sala Alicia de Larrocha de l'Espai Montseny de Viladrau acte del 37è Premi Montseny Certamen Poètic, organitzat per l'Associació d'Amics del Montseny amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladrau.

Hi assistirà i n'ostentarà la Presidència d'Honor la Honorabe Sra. Maria Àngela Vilallonga i Vives, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb la presència de l'escriptor Jordi Cabré, guardonat amb el Premi Sant Jordi 2018 per la novel·la "Digues un Desig", que ens parlarà de "Els Vincles que Viladrau, al llarg dels anys ha conreat amb la narrativa i la poseia" Més informació

Divendres 9 d'agost:
INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ 
A les 7 de la tarda, al Temple Romà, inauguració de l'exposició de pintura "Pecats capitals" d'Àlex Voltà.
 
L’artista ens mostra en la seva pintura escenes poblades per figures humanes, d’anatomia esquemàtica, que es relacionen d’alguna manera amb el concepte de pecat, ja sigui a través de figures al·legòriques o de personatges bíblics. La desolació del paisatge té a veure tant amb els temes tractats com amb l’austeritat general de la seva obra, manifestada també en la reducció cromàtica, amb una gran presència dels grisos. La seva obra es caracteritza per l’ambient oníric i la força expressiva, combinades amb una pinzellada molt treballada, aplicada de manera que acaba donant relleu a les formes. Més informació.

Exposicions

* Fins el 4 d'agost, al Temple Romà exposició de Lucia Royo - AEDES: Cos – Lloc – Temps (escultura)
Aquesta exposició gira entorn la pedra que ens rodeja: l’Aedes, la casa, el Temple. No com una relíquia que ens recorda el pas del temps, sinó com un vestigi del que és una societat: la perdurabilitat de la pedra, del lloc, en contrast amb l’acció del temps. La creació d’un estat de suspensió, d’intemporalitat: la geometria abstracta, la transmutació del cos a la pedra. Acotament de l’espai, creació d’un món controlat fora del qual no existeix més que foscor. Històries, gestos, que es repeteixen constantment: mira i creu, mira i obeeix. Déus creats per una necessitat, necessitat d’influir sobre un món implacable, incomprensible, incontrolable.

 * Del 9 d'agost al 15 de setembre, al Temple Romà exposició d'Àlex Voltà  "Pecats capitals" (pintura)
L’artista ens mostra en la seva pintura escenes poblades per figures humanes, d’anatomia esquemàtica, que es relacionen d’alguna manera amb el concepte de pecat, ja sigui a través de figures al·legòriques o de personatges bíblics. La desolació del paisatge té a veure tant amb els temes tractats com amb l’austeritat general de la seva obra, manifestada també en la reducció cromàtica, amb una gran presència dels grisos. La seva obra es caracteritza per l’ambient oníric i la força expressiva, combinades amb una pinzellada molt treballada, aplicada de manera que acaba donant relleu a les formes

En aquest enllaç podeu consultar el programa d'exposicions previst per aquest any 2019 i descarregar-lo en format pdf

 

Informacions

Noticies 
Podeu consultar-les al nostre web. Enllaç
 

Premi Plana de Vic
El Patronat d'Estudis Osonencs, amb el suport de la Fundació Antiga Caixa de Manlleu, ha convocat el Premi Plana de Vic 2019 dotat amb 3.000 €.
El termini de presentació finalitza el dia 14 de setembre de 2019.
Més informació i bases

Premis de la Fundació Miquel Martí Pol
La Fundació Miquel Martí i Pol ha convocat el Premi d'Il·lustració de Poesia de Miquel Martí i Pol 2019. El termini de recepció de les il·lustracions acabarà el 1 de setembre 2019 (inclòs).Més informació.
La Fundació Miquel Martí i Pol ha convocat el Premi de Fotografia i Poesia 2019. El termini per penjar Instapoemes a la xarxa acabarà el dia 20 d’octubre de 2019. Més informació.

Carnet Recercat.
Tots els que vàreu sol·licitar el carnet Recercat, ja el podeu recollir al Temple Romà.

Xarxes Socials
Twitter: https://twitter.com/estudisosonencs?lang=ca     @EstudisOsonencs
Facebook: https://ca-es.facebook.com/Patronatdestudisosonencs    @Patronatestudisosonencs
Instagram: https://www.instagram.com/patronatestudisosonencs/    @patronatestudisosonencs
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCp8lbZt7llHkLqLt4F0OL3g

Llibres
Al Temple Romà podeu adquirir, amb descompte pels socis, qualsevol de les publicacions del Patronat d’Estudis Osonencs no exhaurides.
Consulteu Publicacions al nostre web.

 

Si no podeu veure aquest butlletí podeu consultar-lo al nostre web

 

Esteu rebent aquest missatge perquè sou soci i/o esteu subscrit a la llista de correu del Patronat d'Estudis Osonencs. Si no voleu continuar rebent aquest newsletter us podeu donar de baixa.

Email:      (Es requereix una adreça de correu vàlida)             

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats

 

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats