Els Socis

Alta Socis o Actualització de dades


ALTA SOCI:

Si encara no sou socis del Patronat d'Estudis Osonencs, us en podeu fer amb qualsevol d'aquestes opcions:

OPCIÓ 1:  Ompliu les dades del formulari Alta socis d'aquesta mateixa pàgina. Envieu-lo telemàticament clicant el botó ALTA SOCI

OPCIÓ 2:
  Descarregeu i imprimiu el document BUTLLETA (PDF) , ompliu-ne tots els camps obligatoris amb les vostres dades. Un cop signat, ens el feu arribar per correu a:

                Patronat d'Estudis Osonencs
                Carrer Pare Xifré s/n
                Apartat de Correus 43
                08500 Vic

Per qualsevol aclariment o consulta podeu contactar amb secretaria al correu electrònic: secretaria@patronatestudisosonencs.cat
 

ACTUALITZACIÓ DE DADES:

Si ja sou socis del Patronat d'Estudis Osonencs i voleu actualitzar les vostres dades contacteu per correu electrònic amb secretaria  secretaria@patronatestudisosonencs.cat . Per raons de seguretat cal que us identifiqueu i ens digueu les dades que voleu modificar.

Quotes any 2.023

Les quotes per l'any 2023, aprobades per l'Assemblea General (07/03/203), són:

          Institucional       250 €
          Soci Protector:  125 €
          Soci Numerari:   90 €
          Soci C:               55 €
          Quota Reduïda*:45 €     
Únicament fins als 35 anys. Cal acreditar documentalment l'edat amb la presentació d'una fotocòpia del DNI vigent.


Molt Important

El Patronat d'Estudis Osonencs és una associació sense ànim de lucre inscrita al Registre d'Associacions del Departament de Justícia, declarada d'UTILITAT PÚBLICA (Resolució JUS/271/2015, de 9 de febrer), acollida als incentius fiscals de la Llei 49/2002.

Al donar-vos d'alta no oblideu facilitar-nos totes les dades de la butlleta o formulari d'inscripció, perquè puguem contactar amb vosaltres i enviar-vos les comunicacions periòdiques per correu electrònic o la Revista Ausa al vostre domicili.

També és molt important que ens faciliteu el vostre NIF, ja que, sense aquesta dada,no podrem informar a l'Agència Tributària de la vostra quota pagada o donació i no us podreu aplicar la deducció.
Si ja sou socis i sabeu que ens falta o heu canviat alguna d'aquestes dades és important que ens ho comuniqueu.

 

FORMULARI ALTA SOCIS


En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les dades personals facilitades seran utilitzades pel Patronat d’Estudis Osonencs, com a responsable del tractament, amb la finalitat de donar-lo d’alta com a soci de l’entitat i gestionar les relacions amb vostè en la seva condició de soci. La base jurídica que legitima el tractament de les dades és l’execució de la relació contreta amb vostè, que seran conservades mentre duri tal relació. Les seves dades només seran cedides a administracions i organismes públics quan així ho exigeixi la normativa aplicable.

Tanmateix, tractarem les seves dades amb la finalitat d’informar-lo sobre les activitats culturals organitzades pel Patronat i per entitats col·laboradores, sempre i quan ens doni el seu consentiment exprés per fer-ho, el qual podrà ser revocat en qualsevol moment. En aquest cas, conservarem les seves dades un cop finalitzada la relació contractual.   

? Sí /  ? No  Accepto el tractament de les meves dades per aquesta finalitat
Pot accedir a les seves dades, rectificar-les o suprimir-les, oposar-se al tractament i sol·licitar la seva limitació i/o portabilitat, enviant la seva sol·licitud al Responsable del Tractament. Pot trobar informació addicional en matèria de protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.


Vull fer-me soci del Patronat d'Estudis Osonencs

El camp "Nom i Cognoms" és obligatori
El camp "DNI" és obligatori
El camp "Domicili" és obligatori
El camp "Població" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon" és obligatori
El camp "Número de compte" és obligatori
El camp "Seleccionar si vols fer-te soci Protector o soci Numerari" és obligatori
La opció "He Llegit i Accepto la política de privacitat" és obligatoria
Aquest camp és obligatori

 

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats