Avantatges pels socis

Avantatges pels Socis del Patronat d'Estudis Osonencs


Totes les persones associades al Patronat d'Estudis Osonencs disposeu de les següents avantatges:

 1. Rebre informació de totes les activitats organitzades pel Patronat.
 2. Rebre gratuïtament la revista Ausa (dos números l'any) en la seva edició en paper tan bon punt és publicada.
 3. Beneficiar-vos de descomptes en la reserva d'ús del Temple Romà.
 4. Beneficiar-vos de descomptes en la compra de llibres editats pel Patronat.
 5. Beneficiar-vos de descomptes en les sortides culturals i altres activitats organitzades pel Patronat i que no siguin gratuïtes.
 6. *Beneficiar-vos de les avantatges fiscals, deduccions en l'Impost de la Renda (IRPF) i a l'Impost de Societats (IS)
 7. *Beneficiar-vos de descomptes en els actes organitzats per l'Atlàntida, en virtut del conveni entre les dues entitats.
 8. *Obtenir i beneficiar-vos del carnet RECERCAT, iniciativa de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner que permet gaudir de descomptes i avantatges en múltiples activitats (https://www.irmu.org/base/booklet).

FER-SE SOCI

 

Avantatges fiscals

El Patronat d'Estudis Osonencs és una associació sense ànim de lucre inscrita al Registre d'Associacions del Departament de Justícia, declarada d'UTILITAT PÚBLICA (Resolució JUS/271/2015, de 9 de febrer), acollida als incentius fiscals de la Llei 49/2002.

La quota de Soci del Patronat d'Estudis Osonencs (també les donacions) dóna dret a deduccions per donatius a l'impost de la Renda (IRPF).
L'import de la deducció ve determinat per la normativa vigent. La normativa del 2020 estableix que fins a 150 euros de donacions realitzades en conjunt pel contribuent procedeix aplicar un percentatge de deducció de la quota íntegra del 80%, La resta (el que superi els 150 €) el percentatge serà del 35% (o del 40% si són recurrents, és a dir si en els dos exercicis anteriors ja s'havien efectuat donatius, també quotes, a favor del Patronat del mateix import o superior).

En les dades fiscals de l'esborrany que us envia l'Agència Tributària, ja estaran incorporats els imports, recurrència i percentatges aplicats a aquesta deducció.
No obstant això, caldrà comprovar que les dades fiscals que apareixen són correctes i que els percentatges estan ben aplicats; i hauran de modificar-se en cas contrari. Consulteu la informació actualitzada al web de l'Agència Tributària.

Les donacions al Patronat d'Estudis Osonencs dóna dret a deduccions a l'Impost de Societats (IS)
El Percentatge és del 35% i si són recurrents, del 40%.
A efectes de l'empresa donant el donatiu no constitueix una despesa deduïble en l'Impost de Societats, però si és una deducció en la quota.


 

 

Descomptes en l'ús del Temple Romà

 

Els socis del Patronat d'Estudis Osonencs podeu beneficiar-vos de descomptes en l'ús del Temple Romà.

La condició per poder obtenir aquest descompte és ser soci del Patronat d'Estudis Osonencs, com a mínim, des de fa dos anys.
Per l'any 2023 aquest descompte és del 20%.

Cal que llegiu i accepteu la normativa i ompliu les dades obligatòries del formulari que trobareu AQUÍ i ens l'envieu, fent clic al botó ENVIAR SOL·LICITUD RESERVA.

Llegeix la política de privacitat - avís legal aquí


 

 

Descomptes a L'Atlàntida. Centre d'Arts Escèniques d'Osona

Tots els socis del Patronat d'Estudis Osonencs us podeu beneficiar de descomptes en els actes organitzats per L'Atlàntida, en virtut del conveni entre les dues entitats.
Per l'any 2023 el descompte és del 10%, que s'aplicarà en determinats esdeveniments, que podeu consultar aquí. 

Procediment
Per poder obtenir aquest benefici cal cumplir dues condicions.
1a - Ser SOCI/A del Patronat d'Estudis Osonencs i estar al corrent del pagament de la quota d'associat.
 • Si no sou soci us en podeu fer omplint el formulari que trobareu aquí
2a - Donar-se d'alta com amic/ga de l'Atlàntida (gratuitament)
 • 1er : El PATRONAT us enviarà, per correu electrònic, un número NSOCI que ús identificarà com associat. Si no el rebeu, o el perdeu, podeu contactar amb secretaria@patronatestudisosonencs.cat

 • 2on:  Heu d'entrar al web de l'Atlàntida en aquest enllaç i omplir el formulari o bé adreçar-vos personalment a les taquilles del teatre.
Podeu comprar les entrades amb aquest descompte a través del seu web introduint el vostre NSOCI, es validarà el descompte i no farà falta que passeu per les taquilles del teatre.
També podeu der la compra presencialment a les taquilles. 

El Patronat d'Estudis Osonencs no facilita a l'Atlàntida cap més dada que el vostre número NSOCI.
Per tant, les dades que faciliteu al donar-vos d'alta com amic/ga de l'Atlàntida en el seu web, ho feu voluntariament i d'acord amb el que ells especifiquen  en el formulari que us fan omplir.

Programació amb descompte 10% de gener a juny 2023

 
Data Hora Esdeveniment
17 març 20 h Scratch
24 març 20 h Ausa Ensemble, Valsos amorosos de J. Brahms
25 març 20 h El pare
22 abril 18h./21 h. Fem un musical
27 abril 20 h. Terra Baixa
28 abril 20 h Cançoner popular contemporani
29 abril 20 h Hedonia
7 maig 18 h OCV
12 maig 20 h Hamlet 0.1
13 maig 20 h Amèrica
21 maig 18 h. Il Trovatore, de G. Verdi
26 maig 20 h. Mazùt
02 juliol 19 h Master Xof
     
Més informació al web de l'Atlàntida

 

 

Obtenir el Carnet Recercat

Tots els socis del Patronat d'Estudis Osonencs podeu obtenir i beneficiar-vos del Carnet Recercat.

L'objectiu d'aquest carnet és continuar teixint comunitat cultural i que sigui una eina a través de la qual oferir avantatges en diferents àmbits, principalment vinculats al món de la cultura, per aquelles persones compromeses amb les entitats i amb la cultura de proximitat.
El Carnet Recercat és una iniciativa de l'Institut Ramon Muntaner (IRMU), la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana (CCEPC) i la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC), què compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Per aconseguir el Carnet digital Recercat cal omplir el formulari de sol·licitud que trobareu al següent enllaç i seguir els passos de l'aplicatiu: recercat.irmu.org

Amb el carnet digital Recercat formareu part de la Comunitat del Carnet Recercat i podreu fer ús del paquet de descomptes disponibles. Per fer-ho, presenteu el vostre carnet i mitjançant el codi QR es validarà el descompte. 
Trobareu tota la informació dels descomptes al següent enllaç: https://www.irmu.org/base/carnetrecercat.

El nou carnet és un servei gratuït,  té un format íntegrament digital i es pot descarregar per portar-lo al mòbil. A més, Aquest carnet també ens identifica com a socis del Patronat d'Estudis Osonencs.

Les dades que demanem obligatòriament per registrar-se són: nom i cognoms i una adreça electrònica. També el nom del centre (Patronat d’Estudis Osonencs) i la població del centre (Vic).

Fullet d'informació (pdf)


Actualitzat 12/04/2023 

 

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats