Butlletí informatiu setmanal

SETMANA 42


Patronat d'Estudis Osonencs

Informació setmanal Patronat d'Estudis Osonencs

 

Activitats

 

* Divendres dia 18 d'octubre  Dijous dia 7 de novembre a 2/4 de 8 del vespre al Temple Romà presentació del llibre "El final de l’Imperi espanyol a Amèrica: La trajectòria liberal del general Sardà" de Vicenç Pascual i Rodríguez, editat per l'editorial Publicacions de l'Abadia de Montserrat.

A la presentació del llibre, que anirà a càrrec de l'historiador Valentí Girbau i Tapias, hi parlarà el director de l'editorial Josep Massot i Muntaner i comptarà amb la presència de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vic, Susagna Roura i Pujols.

Més informació
 

Exposicions

* Fins al 27 d'octubre, al Temple Romà exposició de Toni Casals "Nivells d'abstracció" (pintura).

Petites "instal·lacions" pictòriques sobre llenç o làmina realitzades amb una gran minuciositat i riquesa de detalls que responen a un procés profund de reflexió. Es tracta de formes simples, frontals i planes que es combinen a través de repeticions i variacions per a construir, d'una forma rigorosa, un conjunt unitari, acolorit, compacte, homogeni i orgànic. Les obres responen a una recerca que dóna lloc a la plasmació d'idees gràfiques o ideogrames, sovint sense un significat concret i tancat, buscant una expressivitat que inclou la bellesa i l'harmonia, i sempre plenes de gran vitalitat. Més informació.
 

Informacions


* La Societat Catalana d'Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT), El Patronat d'Estudis Osonencs (PEO) i l'Agrupació Astronòmica d'Osona (AOO) es plauen en convocar-vos a la VIII Jornada d'Història de l'Astronomia i de la Meteorologia.

Aquesta propera tardor, com és tradició des de l'any 2005 i amb periodicitat bianual, s'esdevindrà una nova cita per als estudiosos de la història de l'astronomia i de la meteorologia. De nou, la ciutat de Vic es convertirà en un espai de treball i de debat historiogràfic d'aquestes dues disciplines.

Data: 26 d'octubre de 2019  Lloc: Temple Romà

Entitats col·laboradores: Agrupació Astronòmica de Sabadell (AAS), Associació Catalana de Meteorologia (ACAM), Associació Catalana d'Observadors Meteorològics (ACOM), Societat Catalana de Física (SCF) i Societat Catalana de Gnomònica (SCG)
Més informació.


* Notícies 
Podeu consultar-les al nostre web. Enllaç


* Xarxes Socials
Twitter: https://twitter.com/estudisosonencs?lang=ca     @EstudisOsonencs
Facebook: https://ca-es.facebook.com/Patronatdestudisosonencs    @Patronatestudisosonencs
Instagram: https://www.instagram.com/patronatestudisosonencs/    @patronatestudisosonencs
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCp8lbZt7llHkLqLt4F0OL3g


* Llibres
Al Temple Romà podeu adquirir, amb descompte pels socis, qualsevol de les publicacions del Patronat d'Estudis Osonencs no exhaurides.
Consulteu Publicacions al nostre web.

  

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats

 

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats