Activitats

Visita guiada al jaciment de Puig Ciutat (Oristà) JEP2019

12 oct 2019

El Patronat d'Estudis Osonencs, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP2019) ha organitzat una visita guiada al jaciment de Puig Ciutat situat a 1.5 Km del nucli d'Oristà (Lluçanès, Osona). 

Data: 12 d'octubre
Horari: A les 11 del matí (durada 2 hores)

Audiència: Públic general, Famílies, Aficionats al patrimoni.
Activitat gratuïta


INCRIPCIONS: https://patronatestudisosonencs.cat/ca/agenda/inscriure/Visita-guiada-al-jaciment-de-Puig-Ciutat-Orista-JEP2019


La recerca al jaciment arqueològic de Puig Ciutat, situat al terme municipal d'Oristà, ubicat al cim d'un altiplà de 526 metres d'altitud,  han permès caracteritzar una ciutat de 5.1 hectàrees, que és un exemple excepcional de destrucció durant una batalla entre Juli Cèsar i Gneu Pompeu. L'activitat es centra en una visita comentada, per part de M. Àngels Pujol Camps, co-directora de la recerca del jaciment i directora de la Secció d'Arqueologia del Patronat d’Estudis Osonencs.

Les Jornades Europees del Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat. Us convidem a viure noves activitats i experiències en aquesta jornada de portes obertes del patrimoni cultural.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L'edició 2019 a Catalunya se celebrarà els dies 11, 12 i 13 d'octubre.


Aparcament de Puig Ciutat: 41.9504941  2.0684206

 


Puig Ciutat (Oristà)

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats