Notícies

18 mar 2019

Resum d'informacions i activitats del Patronat d'Estudis Osonencs setmana 12/19


Informació setmanal del Patronat d'Estudis Osonencs.

Consulteu l'agenda i les notícies.


Patronat d'Estudis Osonencs

Informació setmanal Patronat d'Estudis Osonencs

 

Activitats

* Divendres 22 de març a 2/4 de 8, al Temple Romà, presentació de la novel·la “Sis nits d’Agost” de l’autor vigatà Jordi Lara. Organitza Edicions de 1984 i la llibreria Foster & Wallace.
La novel·la misteriosa de Lluís Maria Xirinacs.

Jordi Vilarrodà conversarà amb l'autor del llibre, Jordi Lara.

* Divendres 22 de març a les 8, a la sala modernista del Casino de Vic, conferència i presentació del llibre "Josep Mari Pericas i Morros. Arquitecte". 
La conferència anirà a càrrec de Raquel Lacuesta, doctora en Història de l'art i pedagoga. La presentació del llibre, a càrrec dels comisaris de l'exposició Aleix Catasús i Josep Maria Claparols. El llibre conté fotografies de Lluís Casals.
Acte organitzat pel COAC, l'Ateneu de Vic i el Museu de l'Art de la Pell.
 

Exposicions


* Al Temple Romà, exposició d' Higinia Bernad que porta per títol “Conversa amb Diotima”. L’exposició es podrà visitar fins al 31 de març.
Obres que busquen una simbiosi entre la interioritat de l’artista i la realitat exterior i, en aquest cas més concretament, creades a l’entorn del tema de la ruïna com a poètica del Romanticisme. La representació de la figura humana es combina amb la d’elements i estructures arquitectòniques d’un inequívoc caràcter clàssic. Així, el tradicional símbol de l’essència de la creació humana -la cultura i l’art del passat grec i romà- queda confrontat amb la transitorietat que inexorablement imposa el pas del temps. Resten records i vestigis que podem rescatar amb una mirada no exempta d’enyor.

En aquest enllaç podeu consultar el programa d'exposicions previst per aquest any 2019 i descarregar-lo en format pdf

Del 24 de gener al 28 d’abril, el Museu de l’Art de la Pell acull l’exposició “Josep Maria Pericas i  Morros. 1881-1966. Arquitecte; organitzada per la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

El Patronat d’Estudis Osonencs, a la col·lecció Monografies, l’any 2016 va publicar el llibre Josep Maria Pericas i Morros. Arquitecte Noucentista, d’Aleix Catasús i Oliart. El trobareu al Temple Romà. Més informació

*
 En el marc del cicle La Dignitat, a L'albergueria s'inaugura l'exposició "La pell del lloc" de Marià Dinarès, el dissabte dia 23 de març a les 8 de la tarda a la sala romànica. L'exposició romandrà oberta fins el dia 16 de juny. 
 

Informacions

Xarxes Socials
Twitter: https://twitter.com/estudisosonencs?lang=ca     @EstudisOsonencs
Facebook: https://ca-es.facebook.com/Patronatdestudisosonencs    @Patronatestudisosonencs
Instagram: https://www.instagram.com/patronatestudisosonencs/    @patronatestudisosonencs
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCp8lbZt7llHkLqLt4F0OL3g
 

 

Llibres
Al Temple Romà podeu adquirir, amb descompte pels socis, qualsevol de les publicacions del Patronat d’Estudis Osonencs no exhaurides.
Consulteu Publicacions al nostre web.

 

Si no podeu veure aquest butlletí podeu consultar-lo al nostre web

 

Esteu rebent aquest missatge perquè sou soci i/o esteu subscrit a la llista de correu del Patronat d'Estudis Osonencs. Si no voleu continuar rebent aquest newsletter us podeu donar de baixa.

Email:      (Es requereix una adreça de correu vàlida)             

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats

Llistat notícies
Newsletter Pd'EO

Direcció

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats