Notícies

19 nov 2020

Revista Ausa. Crida d’articles (call for papers)

Objecte:  Convocatòria de crida d’articles inèdits dedicats a l’estudi de les diverses epidèmies que han afectat la comarca d’Osona en el transcurs dels segles, inclosa l’actual pandèmia de COVID-19.

Publicació: Segon semestre de 2021.

Enviament de propostesinfo@patronatestudisosonencs.cat  


La revista Ausa es proposa configurar un número monogràfic que permeti conèixer com han afectat a la societat osonenca els diversos episodis epidèmics que s’hi han produït en el transcurs de la història, inclosa la pandèmia actual. D’acord amb el focus i abast de la publicació, els estudis han de ser inèdits, de qualsevol disciplina científica o àmbit del coneixement, i han de respondre a l’àmbit geogràfic de la comarca d’Osona. Són d’interès les investigacions dedicades a avaluar les conseqüències demogràfiques o els aspectes mèdics i sanitaris del fenomen, però també totes aquelles recerques que, amb altres perspectives i centres d’interès, permetin conèixer millor com els diversos episodis han afectat el medi humà i natural en les seves múltiples facetes, així com les respostes (institucionals, ciutadanes científiques, religioses, etc.) produïdes per la societat front a la malaltia i les seves repercussions plurals.

Es prega a les persones interessades que enviïn un títol i resum (1.000 espais, aproximadament) provisionals de la seva proposta abans del 8 de desembre de 2020.
Els articles acabats s’hauran de lliurar, com a molt tard, el maig del 2021.
Podeu consultar amb major detall les característiques de la revista i la política editorial a l’enllaç següent: https://www.raco.cat/index.php/Ausa/article/view/354084/445996

 

Llistat notícies
revista AUSA

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats