Notícies

10 nov 2018

Lliurament Premi Plana de Vic Jove 2018

En el marc de la 66ena Festa Anual del Patronat d'Estudis Osonencs, dissabte 10 de novembre ha tingut lloc el lliurament del Premi Plana de Vic Jove 2018, patrocinat per Institució Puig-Porret.
La senyora Anna M. Carbonell, presidenta de la Insitució Puig.Porret va lliurar el premi als guanyadors.

El Premi Plana de Vic Jove destinat a premiar els millors treballs de recerca d’interès per a la comarca d'Osona, en aquesta ocasió el jurat del premi va decidir concedir-lo ex aequo als següents treballs:

  • Projecte d'organització energètica dels edificis municipals de la comarca d'Osona, d'Enric Pous Rossinyol, de l'Institut de Vic
  • Les dones marroquines en la societat vigatana, de Yasmina Bentri Bajia, de l'Institut la Plana.
Tal com es va fer constar en el veredicte, d'ambdós treballs el jurat en valora, especialment, el fet que compten amb una base teòrica adequada i que són el resultat d'un treball de camp extens que permet assolir de forma satisfactòria els objectius enunciats i validar les hipòtesis plantejades inicialment. El jurat també destaca que la temàtica dels dos estudis és d'un interès i actualitat evidents per a la comarca d'Osona i que en pot resultar una transferència de coneixement rellevant per al conjunt de la societat. Així, el primer dels treballs esmentats pot ajudar a avançar en el camí de l'estalvi energètic i contribuir a l'assoliment d'un desenvolupament sostenible. Pel que fa al segon treball, permet conèixer millor la societat vigatana, profundament transformada en les darreres dècades pel fenomen immigratori, i pot ser d'utilitat per desenvolupar polítiques públiques adequades a aquest nou context.

Llistat notícies

Direcció

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats