Notícies

21 nov 2022

Guanyadors del 35è Premi Plana de Vic i 10è Premi Plana de Vic Jove ( convocatòria 2022)

En el marc de la 70a Festa anual del Patronat d'Estudis Osonencs, celebrada al Temple Romà dissabte 19 de novembre de 2022, es varen donar a conèixer el veredicte del jurat del Premi Plana de Vic, patrocinat per la Fundació Antiga Caixa de Manlleu i el veredicte del jurat del Premi Plana de Vic Jove, patrocinat per la Fundació Puig-Porret.

En el mateix acte es va fer el lliurament d'ambdos premis als guanyadors.


 

El Jurat del Premi Plana de Vic Jove, format per Neus Roca Ayats, M. Carme Terricabras Prat i Núria Prat Guitart, va acordar per unanimitat atorgar en la seva 10a edició al treball titulat "Matemàtiques i astronomia: Desenvolupament d'una simulació per calcular l'hora i el lloc de la sortida i la posta de Sol en un perfil topogràfic local" d'Aurora Pujol Rial, alumna de l'Institut Jaume Callís.  Essent el tutor Lluís Riboldi.
Va lliurar el premi, en nom de la Institució Puig-Porret el president del Patronat d'Estudis Osonencs Sr. Francesc Codina.
PPVJ 2022
La guanyadora Aurora Pujol Rial amb la Dra. Anna Bach

El Jurat del Premi Plana de Vic, format per Joaquim Albareda Salvadó, com a president, Jordi Nadal Lorenzo, Lídia Fàbregas Solí i Ramon Cardona Colell, com a vocals, i David Cao Costolla, com a secretari, va acordar per unanimitat atorgar en la seva 35a edició al treball  "Aproximació a la circulació de béns en la primera edat de ferro (s. VIII-VI  ANE): El cas de les conques fluvials del Llobregat - Cardener i el Mig Ter". Essent l'autor  Biel Soriano Elias.
Va lliurar el premi el Sr. Miquel Torrents, president de la Fundació Antiga Caixa de Manlleu.

PPV-2022
El guanyador Biel Soriano Elias amb el Dr. David Cao

Llistat notícies
10è Premi Plana de Vic Jove - 2022
35è Premi Plana de Vic - 2022

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats