Notícies

30 abr 2024

El projecte de recerca "Elaboració d'un repositori virtual sobre la figura i obra de JosepTorras i Bages" promogut pel Patronat d’Estudis Osonencs i la Universitat Internacional de Catalunya, rebrà 10.000€ dels ajuts a la recerca Creu Casas Sicart, destinats a promoure la recerca en el context local i comarcal


L’objectiu principal del projecte és presentar i posar en valor la trajectòria vital i l’obra de Josep Torras i Bages a la ciutadania i, en particular, a les persones vinculades a les ciutats on visqué, entre les quals destaca Vic i la seva diòcesi.El projecte compta amb dos IP, Dr. Abel Miró, secretari del Consell d’Estudis del Patronat d’Estudis Osonencs (PEO) i professor de la Facultat d’Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i la Dra. Marta Crispí, professora de la Facultat d’Humanitats de la UIC, IP de diversos projectes de transferència de coneixement i posada en valor del patrimoni històric i artístic a la ciutat de Vic i al Ripollès. Els dos investigadors comptem amb publicacions vinculades al Dr. Torras i Bages.
El treball dels dos responsables del projecte estarà reforçat per un equip equitatiu d’investigadors que abasta tant membres del PEO com de la UIC. El bagatge acadèmic i professional de tots els membres de l’equip de recerca té punts de relació directa amb la figura i obra de Torras i Bages, dels intel·lectuals amb qui mantingué un estret vincle i del context històric en el què s’emmarca la seva trajectòria vital.

Llistat notícies

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats