Notícies

08 mar 2023

El passat 7 de març 2023 va tenir lloc al Temple Romà l'Assemblea General ordinària de Socis del Patronat d'Estudis Osonencs

El passat dimarts 7 de març va tenir lloc al Temple Romà, seu social de l'associació, l'Assemblea General ordinària de Socis del Patronat d'Estudis Osonencs, convocada per la Junta Rectora a la reunió del 7 de febrer.

Resum de l'acte.
1. Es va aprovar per unanimitat l'acta de l'assemblea del 2022

2. Es va presentar i aprovar per unanimitat els comptes de l'exercici 2022 amb un resultat de -7.475,14 €
3. Es va presentar i aprovar per unanimitat el pressupost de l'any 2023 en curs que preveu un resultat negatiu.
S'acordà autoritzar a la Junta Rectora a estudiar, i aplicar si s'escau, formes per rendibilitzar més l'ús del Temple Romà,  la cerca d'ingressos alternatius, i altres ajuts públics o privats entre altres.

4. Es va presentar un resum de les activitats i projectes de l'any 2022. S'han fet un total de 50 activitats, s'han dut a terme les intervencions d'urgència al Temple Romà i al Palau dels Montcada, s'ha publicat un llibre de la col·lecció Osona a la butxaca i la revista Ausa.
El resum detallat es podrà consultar a la revista Ausa número 190.
5. Es va presentar la previsió d'activitats i projectes per l'any 2023 que preveu potenciar les sortides culturals pels socis i la coorganització d'actes amb altres centres d'estudis i entitats.
                      S'aprovaren per unanimitat el resum d'activitats del 2022 i els projectes previstos per l'any 2023, . 

6. A proposta de la Junta Rectora s'aprovà per unanimitat l'import de les quotes de soci del Patronat per l'any 2023 que es procediran a cobrar a partir del 20 de març:
            Socis Institucionals:     250 €
            Socis Protectors:         125 €
            Socis Numeraris:           90 €
            Socis C:                         55 €
            Socis Júnior<36 anys    46 € 
Es recorda que, d'acord amb la legislació vigent, aquests imports tenen es poden desgravar fins a un 80% de l'IRPF.               .


7. Al torn obert de paraules el President informà de l'òbit de Ricard Torrents i Bertrana, Membre de Mèrit del Patronat d'Estudis Osonencs, fundador de la Universitat de Vic, gran estudiós de Verdaguer, traductor, escriptor, compromès amb el País i amb la causa de la seva llibertat. L'Assemblea lamenta la trista notícia de la seva mort i vol transmetre el més sentit condol a tota la seva família i amics.


 

 

Llistat notícies

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats