Notícies

14 nov 2020

68a Festa Anual del Patronat d'Estudis Osonencs

Benvolguts,

Avui dissabte dia 14 de novembre 2020 celebrem la 68a Festa Anual del Patronat d'Estudis Osonencs i ho farem virtualment

ENLLAÇ SEGUIMENT DE L'ACTE A YOUTUBE:  https://youtu.be/xRwNDgxtolY

S'activarà a 2/4 de 8 del vespre. Us esperem!

Preguem que el compartiu. 

 

 

Us volem fer arribar un missatge d'ànims i de suport en aquests temps de patiment per la COVID19.

Malgrat les limitacions que ens ha obligat a suspendre o ajornar activitats, al Patronat d'Estudis Osonencs hem continuat desenvolupant les nostres tasques de recerca i divulgació, l'edició de llibres i vídeos, exposicions al Temple Romà que hem mantingut obert, adaptant-nos a les canviants circumstàncies. També en breu us farem arribar la revista AUSA.

Malauradament no podem celebrar presencialment aquesta Festa Anual, un acte molt especial on donarem a conèixer els guanyadors del Premi Plana de Vic i Premi Plana de Vic Jove i els hi lliurarem els premis, que compten respectivament amb el suport de la Fundació Antiga Caixa de Manlleu i la Fundació Puig-Porret.

En el decurs de l'acte donarem a conèixer el nom del Membre de Mèrit 2020 del Patronat d'Estudis Osonencs

El Dr. Jaume Terradas, Professor honorari de la UAB, Investigador del CREAF, Membre de l'IEC, ens oferirà la CONFERÈNCIA "Epidèmies: salut humana i salut ambiental". 

D'acord amb la normativa vigent i les recomanacions de les diferents autoritats, aquest any celebrarem la nostra festa virtualment.
Volem, però,  compartir i gaudir amb tots vosaltres els actes que estaven previstos fer al Temple Romà i és per això que us convidem que entreu al nostre canal de YouTube on a partir de 2/4 de 8 del vespre iniciarem els actes d'aquesta 68a Festa Anual.
Enllaç: https://www.youtube.com/channel/UCp8lbZt7llHkLqLt4F0OL3g

Agrair-vos a tots el vostre suport, sense el qual no podríem dur a terme la nostra tasca.

Llistat notícies
Invitació 68a Festa Anual

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats