Activitats

Recital de poesia a la Font del Desmai

02 jun 2019


El diumenge 2 de juny,  tindrà lloc la matinal literària que anualment organitza el Patronat d'Estudis Osonencs a la Font del Desmai. Aquest acte literari i el Concert de Primavera del pasat diumenge 5 de maig a l'Església Romànica de Vinyoles, Masies de Voltregà, s'han organitzat  per donar a conèixer la cultura popular i tradicional i, també, promoure les activitats culturals en indrets verdaguerians.

A més, aquest acte està integrat dins la programació de la Festa Verdaguer 2019 del 16 de maig al 10 de juny.

 

 


Recital de Poesia. Generació Osonencs d'inicis del segle XXI

Amb la participació de: Maria Isern, Irene Solà, Jaume Coll, Núria Armengol, Jofre Palau i Anna Miralpeix. En els entreactes, músiques d'acordió de Nikola Tanaskovic.

S'agrupen els poemes amb uns trets definitoris, com poden ser l'entorn rural de la seva procedència, amb referències al bosc, els animals, i l'ésser humà que observa i s'interroga sobre l'enigma de la natura i l'univers. També, des de l'òptica femenina, una visió de l'interior del cos, els viaranys de la maternitat, l'amor, la sensualitat i el desig.

Accés: Convé recordar que l'accés a la font, és a uns 100 metres més avall, en direcció a Vic, de la casa Torre de Morgadès.
Des de Vic, pel Cantarell, és una caminada suau. Si aneu amb cotxe cal deixar-lo més amunt, en direcció Folgueroles, al costat de la carretera, just abans de travessar el pont de l'Eix Transversal.

Direcció

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats