Activitats

Recital de poesia a la Font del Desmai

02 jun 2019


El diumenge 2 de juny,  a les 11 del matí, a la Font del Desmai, s'efectuarà la Matinal Literària que com cada any organitza el Patronat d'Estudis Osonencs.
Aquest acte literari i el Concert de Primavera del pasat diumenge 5 de maig a l'Església Romànica de Vinyoles, Masies de Voltregà, s'han organitzat  per donar a conèixer la cultura popular i tradicional i, també, promoure les activitats culturals en indrets verdaguerians.

A més, aquest acte està integrat dins la programació de la Festa Verdaguer 2019 del 16 de maig al 10 de juny. 

Font del Desmai 2019. Recital de Poesia. Generació Osonencs d'inicis del segle XXI

       El proper diumenge, 2 de juny, a les 11 del matí, a la Font del Desmai, s’efectuarà la Matinal Literària que com cada any organitza el Patronat d’Estudis Osonencs, en record de les reunions poètiques de Verdaguer i els poetes de l’Esbart de Vic que s’iniciaren el 1867.
En aquesta ocasió tractarà d’una mostra de la nova generació poètica osonenca, de notable ressò, d’autores i autors d’inicis del segle XXI. Intervindran Irene Solà, Maria Isern, Jaume Coll, Núria Armengol, Jofre Palau i Anna Miralpeix. S'agrupen els poemes amb uns trets definitoris, com poden ser l'entorn rural de la seva procedència, amb referències al bosc, els animals, i l'ésser humà que observa i s'interroga sobre l'enigma de la natura i l'univers. També, des de l'òptica femenina, una visió de l'interior del cos, els viaranys de la maternitat, l'amor, la sensualitat i el desig.

En els entreactes  Nikola Tanaskovic,  un jove i virtuós instrumentista d’acordió, interpretarà  diverses peces musicals.

En cas de pluja l’acte es faria a la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles.
 
Accès:  Cal recordar que l’accés a la font va canviar: ara el pedró i el camí és uns 100 metres abans de la Torre Morgadés. Si s’hi va a peu, millor, passant pel Cantarell i deixant a l’esquerra el pont d’en Bruguer, en l’antiga carretera de Vic a Folgueroles. Si aneu en cotxe cal deixar-lo en l’ampli espai que hi ha quan, després de la Torre Morgadés, es troba el pont de l’Eix Transversal. Si hi aneu des de Folgueroles, cal agafar el camí antic (ara asfaltat) i també deixar el vehicle just després del pont de l’Eix.

 

Poesia Font del Desmai 2019

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats