Formulari carnet Recercat

FORMULARI SOL·LICITAR CARNET RECERCAT

Sóc soci del Patronat d'Estudis Osonencs i vull sol·licitar el carnet Recercat


El carnet Recercat, per als socis dels centres d'estudis, és una iniciativa de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i de l'Institut Ramon Muntaner. L'objectiu d'aquest carnet és crear un element que ens identifiqui com a col·lectiu i que sigui una eina a través de la qual oferir avantatges en diferents àmbits, principalment vinculats al món de la cultura.

Si voleu obtenir el carnet Recercat, és necessari que el sol·liciteu omplint aquest formulari i que ens autoritzeu a comunicar les vostres dades identificatives (nom i cognoms, DNI i número de soci) per a proporcionar-vos-el. Les vostres dades identificatives formaran part d’un fitxer, titularitat de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) per a tenir el control dels carnets confeccionats, actualització, baixes, i que els permetrà realitzar estadístiques referents al nombre de socis que gaudeixin el carnet.

Llegeix la política de privacitat - avís legal aquí

Cal que ompliu les dades obligatòries d'aquest formulari i ens l'envieu la sol·licitud, fent clic al botó ENVIAR SOL·LICITUD. 
 
  

 
 
El camp "Nom i Cognoms" és obligatori
El camp "DNI" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon contacte" és obligatori
El camp "Text del missatge" és obligatori
La opció "Sol·licito Carnet Recercat" és obligatoria
La opció "Autoritzo la cessió de les meves dades identificatives (nom, cognoms, DNI i número soci) que formaran part d’un fitxer, titularitat de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU)" és obligatoria
La opció "Marca conforme has llegit i estàs conforme amb el contingut del text de política de privacitat i avís legal." és obligatoria

 

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats