Formulari carnet Recercat

FORMULARI SOL·LICITAR CARNET RECERCAT

Sóc soci del Patronat d'Estudis Osonencs i vull sol·licitar el carnet Recercat


L'objectiu del Carnet Recercat és crear un element que ens identifiqui com a col·lectiu i que sigui una eina a través de la qual oferir avantatges en diferents àmbits, principalment vinculats al món de la cultura.


Tots els socis del Patronat d'Estudis Osonencs podem beneficiar-nos del Carnet Recercat.
L’Institut Ramon Muntaner (IRMU), la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC) i la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) ens ofereix als socis del Patronat d'Estudis Osonencs el Carnet Recercat.
El nou carnet tindrà un format íntegrament digital i es podrà descarregar per portar-lo al mòbil. A més, també continuarà sent un servei gratuït.
Per poder accedir als descomptes només cal que presenteu el vostre Carnet digital Recercat; allà hi apareix el codi QR que servirà per comprovar l’estat actual del carnet.

Aquest carnet també ens identifica com a socis del Patronat (per exemple per obtenir descomptes a l’Atlàntida). En el cas d’estar interessat a continuar gaudint del carnet o demanar-lo per primera vegada, podreu sol·licitar-lo vosaltres mateixos a través del formulari web que trobareu al nou aplicatiu una vegada estigui en marxa: www.recercat.irmu.org.

Les dades que demanem obligatòriament per registrar-se cada soci o sòcia a la nova base de dades són: nom i cognoms i una adreça electrònica. També el nom del centre (Patronat d’Estudis Osonencs) i la població del centre (Vic).

Llegeix la política de privacitat - avís legal aquí

Des de secretaria només es farà aquest tràmit quan expressament ens ho sol·liciteu omplint aquest formulari.
Cal que ompliu les dades obligatòries del formulari i ens l'envieu la sol·licitud, fent clic al botó ENVIAR SOL·LICITUD.
  

 
 
El camp "Nom i Cognoms" és obligatori
El camp "DNI" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon contacte" és obligatori
El camp "Text del missatge" és obligatori
La opció "Sol·licito nou Carnet Recercat digital" és obligatoria
La opció "Autoritzo la cessió de les meves dades identificatives (nom, cognoms i número soci) que formaran part d’un fitxer, titularitat de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU)" és obligatoria
La opció "Marca conforme has llegit i estàs conforme amb el contingut del text de política de privacitat i avís legal." és obligatoria

 

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats