Activitats

Recital de poesia a la Font del Desmai


El diumenge 2 de juny,  tindrà lloc la matinal literària que anualment organitza el Patronat d'Estudis Osonencs a la Font del Desmai. Aquest acte literari i el Concert de Primavera del pasat diumenge 5 de maig a l'Església Romànica de Vinyoles, Masies de Voltregà, s'han organitzat  per donar a conèixer la cultura popular i tradicional i, també, promoure les activitats culturals en indrets verdaguerians.

A més, aquest acte està integrat dins la programació de la Festa Verdaguer 2019 del 16 de maig al 10 de juny.

 

 

Més informació

Membre de Mèrit 2018

Divendres 30 de maig a 2/4 de 8 és farà l'acte de lliurament de la distinció de «Membre de mèrit del Patronat d'Estudis Osonencs»  al Sr. Ricard Torrents i Bertrana.

El nomenament es va fer públic el dia 10 de novembre en el marc de la 66ena Festa Anual del Patronat d'Estudis Osonencs, pels seus estudis literaris i per la seva tasca en la creació i consolidació de la Universitat de Vic de la qual va ser el primer rector.

Més informació
17 mai 2019
Exposició Quàrbit de Jordi Conill

Exposició Jordi Conill - Quàrbit (pintura)


L'exposició Quàrbit, de Jordi Conill,  inaugurada el dia 17 de maig és podrà visitar fins el dia 23 de juny al Temple Romà.


Horaris:
de dimarts a dissabte: matí de 11 a 1;  tarda: de 6 a 8
diumenges: tarda de 6 a 8


L'obra total ha sigut sovint l'aspiració de molts artistes. L'obra que conjumini les experiències assumides pels diversos sentits, o per tots ells, posats a fer. Però a aquestes grandiloqüències wagnerianes és possible contraposar-hi una versió més íntima, més pròpia de la música de cambra. "Quàrbit" aspira a ser, evidentment, música de cambra. Experiències per fruir-les en privat, o en bona companyia. Sense demanar de cada text cap segon sentit transcendental, sense demanar de cada pinzellada res que ultrapassi el significat d'aquesta mateixa pinzellada, perquè en la sintaxi dels colors i les textures, i en el cromatisme del lèxic utilitzat, pot haver-hi ja prou idees com per passar una estona amable.

Més informació

Inauguració Exposició de Jordi Conill, al Temple Romà

Divendres dia 17 a les 19:30 Inauguració de l'exposició Quàrbit, de Jordi Conill al Temple Romà.
A partir de textos de Pep Mercader.

A les 20 h. interpretació de Queralt Adam amb obres de J. S. Bach al xelo.

Més informació

Direcció

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats