Activitats

Signatura del conveni de col·laboració amb la UVic - UCC i el Patronat d'Estudis Osonencs.

04 jun 2019

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i el Patronat d’Estudis Osonencs (PEO) renoven el conveni de col·laboració firmat el 2007. El rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños, i Francesc Codina Valls, president del PEO, van signar l’acord aquest dimarts al Temple Romà de Vic.

El conveni estableix un marc de cooperació entre totes dues institucions per dur a terme accions de caràcter acadèmic, científic i professional. La UVic-UCC i el PEO impulsaran activitats de docència, investigació i divulgació científica conjuntament i fomentaran la col·laboració en exposicions, cicles de conferències o altres jornades culturals. L’acord també afavorirà la cessió d’espais per part de les dues parts i la formació de pràctiques dels estudiants de la Universitat.

La relació entre les dues institucions ha permès portar a terme exposicions com la d'escultures d'Emili Armengol o cicles de conferències per apropar a la ciutadania projectes de recerca avançada com la sèrie “Acadèmia i societat en el nou mil·lenni”, amb vuit d’investigadors destacats de la UVic-UCC, o la participació d'ambdues institucions en activitats culturals impulsades per l'Ateneu de Vic.

Segons Francesc Codina aquest nou conveni “comportarà un enfortiment del lligam que des de fa anys vincula la UVic-UCC amb el Patronat d’Estudis Osonencs, la qual cosa permetrà ampliar la col·laboració mútua de les dues institucions en els terrenys de la investigació científica i la divulgació cultural, en benefici de la comarca d’Osona”.

Per part de la UVic-UCC la relació amb el Patronat d’Estudis Osonencs “és essencial per teixir les complicitats tant necessàries amb la ciutat i el territori i aconseguir portar la recerca i la divulgació més enllà de les aules i els laboratoris de la Universitat”, diu Josep-Eladi Baños.

Signatura conveni UVic-UCC i Patronat d'Estudis Osonencs

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats