Activitats

Inauguració del curs 2022-2023 d'Amics dels Museus d'Osona

16 set 2022

Divendres 16 de setembre, a les 7 de la tarda, al Temple Romà, Inauguració del curs 2022-2023 dels Amics dels Museus d'Osona..
Conferència “Enric Pladevall. Escultor, 1980-2022” a càrrec del mateix artista.
Activitat gratuïta.


Continuant amb la tasca de presentació i divulgació de l’obra dels artistes osonencs que els Amics dels Museus d’Osona duem a terme en les sessions inaugurals de cada curs, la sessió d’aquest any anirà dedicada a l’escultor i artista Enric Pladevall el qual ens presentarà, ell mateix, una panoràmica de tota la seva obra que abasta més de quaranta-cinc anys.

 

Enric Pladevall ha desenvolupat des del 1974 una carrera escultòrica prolífica i reconeguda en la que conjuga elements naturals amb altres de producció humana posant de relleu la tensió entre natura i creació. La seva obra es troba en espais públics, museus i col·leccions privades darreu del món. Des de principis del segle XXI, Pladevall ha construït a la Fundació LOlivar de Ventalló un jardí descultures on ha desplegat la seva particular visió de la relació entre art i paisatgeAquí mateix i en els darrers anys, lartista vigatà sha centrat en la construcció de la Cripta de LOlivar, un pou de vuit metres de diàmetre i onze de profunditat que allotja una olivera. Larbre més emblemàtic de la cultura mediterrània.

Enric Pladevall- AMO

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats