Activitats

Matinal Literària Font del Desmai

03 jun 2018

Aquest proper diumenge tindrà lloc la matinal literària que anualment organitza el Patronat d'Estudis Osonencs a la Font del Desmai, integrat dins els actes de la Festa Verdaguer 2018 que se celebra del 10 de maig al 10 de juny. Enguany el fil conductor dels textos escollits és la dona i especialment els aspectes de discriminació, maltractament i menysteniment de la dona recollits i reflectits en textos de diferents autors.

Malauradament  la situació de la dona davant el masclisme imperant està molt d’actualitat, ja sigui en els repetits casos de violència domèstica com en la discriminació que sofreix en el món laboral. Per això, parafrasejant el títol de l’obra de Fassbinder, Les llàgrimes amargues de Petra von Kant, o per exemple Llàgrimes de quitrà de Glòria Llobet, posem el títol de Llàgrimes amargues de dones. Exposarem, doncs, diferents situacions del patiment de les dones que ens ofereix la literatura.

Accés: Convé recordar que l'accés a la font, des de l'any passat, és a uns 100 metres més avall, en direcció a Vic, de la casa Torre de Morgadès. Des de Vic, pel
Cantarell, és una caminada suau. Si aneu amb cotxe cal deixar-lo més amunt, en direcció Folgueroles, al costat de la carretera, just abans de travessar el pont de l'Eix Transversal.

Font del Desmai

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats