Activitats

Jornades Europees del Patrimoni 2019 - JEP2019

11 oct 2019
13 oct 2019
12:00

Els dies 11, 12 i 13 d’octubre se celebraran les Jornades Europees de Patrimoni 2019, la manifestació cultural participativa més important d'Europa en relació al patrimoni. Una iniciativa conjunta del Consell d'Europa i la Comissió Europea i que a Catalunya compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis Catalunya, de l’Associació Catalana de Municipis i de l’Institut Ramon Muntaner i en l’edició d’enguany incorpora com a nous col·laboradors, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

Durant el cap de setmana de l’11, 12 i 13 d’octubre se celebraran a diversos municipis de Catalunya les Jornades Europees de Patrimoni, amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents elements patrimonials de Catalunya.

L’Institut Ramon Muntaner és un dels coordinadors, junt amb l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural,  l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, d’aquestes jornades organitzades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta edició, nombrosos centres d’estudis realitzaran activitats emmarcades en les Jornades Europees de Patrimoni:
Enllaç web IRMU https://www.irmu.org/news/2418


JEP2019

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats