Activitats

Jornades Europees de Patrimoni JEP2022

08 oct 2022

Dissabte dia 8 d'octubre a les 11h  al Temple Romà, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, Conferència "Criteris, teoria i pràctica en les actuacions fetes al Temple Romà de Vic des de la seva descoberta" a càrrec de l’arquitecte Miquel Surinyach.
Aquest acte s'emmarca en els actes de commemoració dels 140 anys de la descoberta del Temple Romà i dels 70 anys del Patronat d’Estudis Osonencs.

https://patrimoni.gencat.cat/ca/activitat/actuacions-arquitectoniques-al-temple-roma-de-vic

 

Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d'Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991, amb l'objectiu d'apropar el patrimoni monumental de Catalunya a tota la ciutadania. 

Les Jornades Europees de Patrimoni, organitzades per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, compten amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis, l'Institut Ramon Muntaner, i l'Associació Capital de la Cultura Catalana.

Els dies 7, 8 i 9 d’octubre us convidem a viure noves activitats i experiències en aquesta jornada de descobertes del nostre patrimoni cultural. Les JEP són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l'atractiu del nostre patrimoni cultural.


Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats