Activitats

69a Festa Anual del Patronat d'Estudis Osonencs 2021

20 nov 2021


Dissabte 20 de novembre a 2/4 de 8 del vespre al Temple Romà tindrà lloc l'acte acadèmic principal del Patronat d'Estudis Osonencs, la 69a Festa Anual. 


En el marc de l'acte tindrà lloc: 
El lliurament del 9è Premi Plana de Vic Jove, patrocinat per Institució Puig-Porret
El lliurament del 34è Premi Plana de Vic patrocinat per Fundació Antiga Caixa Manlleu.

També es farà públic el nomenament de Membre de Mèrit 2021 del Patronat d'Estudis Osonencs.

Conferència "Context de l'energia a Catalunya i a Osona amb l'horitzó 2050 d'emissions netes de gasos d'efecte hivernacle zero" a càrrec de Josep Verdaguer i Espaulella, tècnic especialista en eficiència energètica i energies renovables i activista en els àmbits del Residu Zero i la transició energètica.


En Josep Verdaguer és Llicenciat per la Universitat de Nancy amb Direcció i Administració d’Empreses, té un  Màster d’Energies Renovables per la UPC i té més de 21 anys d’experiència directa a l’Administració pública amb l’impuls de l’estalvi, l’eficiència energètica i les energies renovables, treballant primer com a director tècnic de l’Agència Local de l’Energia d’Osona del Consell Comarca , com ara des de la Diputació de Barcelona a l’oficina d’Acció Climàtica a medi ambient. També combina el seu treball com a responsable d’Administracions públiques en el Màster d’Eficiència Energètica i Emergència Climàtica de la UB. També des dels seus inicis i des del Grup de Defensa del Ter va coordinar el 2005 amb el Patronat amb la redacció del llibre  “El canvi climàtic a Osona” en el qual hi van participar climatòlegs, geografs, biòlegs , enginyers i químics per valorar com afectaria el canvi climàtic a la comarca en cadascun dels seus àmbits : Climatologia, sistemes aquàtics, recursos hídrics, ramaderia, agricultura, boscos i silvicultura, fauna , flora, sols, residus i energia. Activista actiu en els àmbits del Residu Zero i de la transició energètica participant en els grups locals d’Osona de Som Energia impulsant les compres conjuntes comunitàries d’energies renovables així com la mateixa cooperativa.
 

Invitació 69a Festa Anual PEO

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats