Activitats

Exposició La Ferida, de Mireia Tysoe

22 gen 2021
04 abr 2021
19:00

Divendres dia 22 de gener a les 7 de la tarda, al Temple Romà, s'inaugura l'exposició de pintura titulada "La Ferida", de l'artista Mireia Tysoe. A cura d'Ana Palomo.

L'exposició es podrà visitar fins al dia 4 d'abril

Horari de visita: 
matí: dissabte d' 11 a 13 h
tarda: de dimarts a diumenge, de 6 a 8 h. 


Les pintures que configuren l'exposició La Ferida, de Mireia Tysoe, parlen de la comunicació entre el nostre món interior i el món exterior, el límit, i com la consciència d'aquesta connexió intensifica un sentit del "jo" necessari per viure plenament. Connectar amb el que hi ha a l’interior de cadascun de nosaltres és transformador i ens permet enfrontar-nos a les nostres pròpies ombres per, d'aquesta manera, entendre'ns millor i crear vincles més forts amb el món que ens envolta.


La Mireia Tysoe és una artista britànica-catalana. Va néixer i créixer a Anglaterra, on va estudiar Disseny al Goldsmiths College de la Universitat de Londres, abans de traslladar-.se a viure a Barcelona el 2005. L’any 2011, va fer un màster de tres anys en artteràpia al Metàfora Centre d’Estudis d’Artteràpia, afiliat a la Universitat de Barcelona. Això, més el fet de ser mare de dos nens petits, li va servir d’inspiració per a la seva obra artística. Ha fet tallers a Metàfora sobre el seu procés artístic. La seva obra es basa en el concepte dels mons interiors i en la seva formació en artteràpia.


Exposició La Ferida - M.Tysoe

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats