Activitats

Exposició de Cori Mercader - Draps (pintura / dibuix)

11 gen 2019
17 feb 2019

De divendres 11 de gener al 17 de febrer, al Temple Romà , exposició de pintura / dibuix de Cori Mercadé que porta per títol “Draps”. Organitzada pel Patronat d’Estudis Osonencs amb col·laboració d’ACVic (Centre d’Arts Contemporànies). Comissariada per Assumpta Bassas.

Es tracta d’una selecció́ d’obres que pertanyen a tres projectes de l’artista. La tria respon a una lectura personal del motiu del “drap” a tres nivells: tal i com apareix representat en iconografies tradicionals (La Pietat, la Santa Generació i la Verònica) reactivades per l’ull de l’artista, mestra i mare. L’exposició́ recupera també́ “el drap”, com a suport de pintura (“drap de pinzell”) i finalment en una analogia entre
“teixit i dibuix”, per destacar el procés de treball manual com un espai creatiu i sanador. Tots tres projectes amplien aquestes reflexions quan els relacionem, a través d’una mirada lliure, amb obres d’art d’altres èpoques que trobem al Museu Episcopal de Vic. La història de la pintura esdevé així un catàleg d’emocions que permet l’escolta atenta als sentiments i als vincles afectius en les nostres vides.

Exposició comissariada per Assumpta Bassas.

Amb la col·laboració́ d'ACVic (Centre d'Arts Contemporànies).

Draps, Exposició Cori Mercadé

Direcció

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats