Activitats

Conferència "Osona i la música medieval. La importància del patrimoni musical conservat"

13 mai 2021

El Patronat d'Estudis Osonencs organitza les "JORNADES SOBRE ELS CÒDEX MUSICALS MEDIEVALS D'OSONA".

Dijous dia 13 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, al Temple Romà, Conferència "Osona i la música medieval. La importància del patrimoni musical conservat" a càrrec  del Dr. Joaquim Garrigosa i Massana, musicòleg.
Aforament limitat.
Tindran prioritat les persones que hagin fet reserva prèvia aquíDissabte, 22 de maig a 2/4 de 8 del vespre, a l'Església Romànica de Sant Esteve de Vinyoles Concert de l' "Schola Gregoriana de Catalunya" Concert comentat pel Dr. Joaquim Garrigosa i Massana.
Aforament limitat
Tindran prioritat les persones que hagin fet reserva prèvia

 


Joaquim Garrigosa i Massana (Barcelona, 1955) és musicòleg i gestor cultural. Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona i Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la tesi “La notació musical a Catalunya fins al segle XIII”.
Del 2012 al 2018 ha estat el director de l’Auditori de Barcelona.
De la seva llarga trajectòria destaquem:
Gerent del Patronat Municipal de Música de Vila-seca i director del Conservatori de Vila-seca des de l’any 1996 al 2012. També ha estat director artístic del Cicle Coral de L’Auditori de Barcelona i assessor de programació musical de L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca (2002-2012). President de la Societat Catalana de Musicologia de l’Institut d’Estudis Catalans (2005-2013), President de l’Escola de Pedagogia Musical–Mètode Ireneu Segarra i membre del Consell Editorial de la Revista Musical Catalana. Anteriorment, Garrigosa va ser responsable d’Ensenyaments Musicals i Artístics al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya entre el 1993 i el 1996, professor de Llenguatge Musical/Harmonia i d’Història de la Música al Conservatori de Vila-Seca entre el 1987 i el 1993 i Director de l’Escola de Música de l’Orfeó Català (actualment Escola de Música del Palau) entre el 1975 i el 1986.
Ha publicat nombroses articles i obres sobre música medieval.

SCHOLA GREGORIANA DE CATALUNYA
Fundat l’any 2009 per Josep Quintana, el cor està integrat per 14 persones, que dirigeix Ramon Vilar. Els components de l'entitat són de diferents indrets de Catalunya: del Vallès, del Maresme, de Barcelona, del Baix Llobregat.

 

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats