Activitats

Concert de Nadal 2019 del Patronat d'Estudis Osonencs

15 des 2019

Diumenge dia 15 de desembre a les 7 de la tarda a la sala Joaquim Maideu de L'Atlàntida: Concert de Nadal del Patronat d'Estudis Osonencs "Música de Rossini per a corda" a  càrrec del Grup ReBla'T: Sarah Bels, Clàudia Farrés violíns,  Jean Baptiste Texier violoncel, Albert Prat contrabaix.

Entrada gratuïta amb invitació fins a completar l'aforament de la sala.

Teniu dues opcions per obtenir les entrades: 

* Sense reserva prèvia, a les Taquilles de l'Atlàntida,  en els següents horaris:
                     - de 15:30 a 19:30 - dimecres dia 11, dijous dia 12 i  divendres dia 13
                     - de 10:00 a 13:00 - el dissabte dia 14
                     - El mateix dia del concert, de 6 a 7 de la tarda, fins que quedin exhaurides. 

* Amb reserva prèvia, per internet:

Si voleu que us reservem les entrades, cal que ompliu i envieu el formulari que trobareu AQUI. Ben aviat contactarem amb vosaltres, a l'adreça de contacte facilitada, per confirmar-vos o no la disponibilitat.

Les invitacions de les reserves, confirmades, es podran recollir al vestíbul de l'Atlàntida EL DIA DEL CONCERT de les 18:30 fins 10 minuts abans de l'inici del mateix.
 


El grup  Rebla’t es va formar el 2011  i és un grup de músics majoritàriament, integrants de la OBC, Orquestra simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya,  que té  la voluntat de portar la música de cambra  i simfònica en la seva mínima essència, a escenaris petits i de valor cultural,  fora dels auditoris convencionals així com de traslladar el repertori de  tradició simfònica,  en la seva mínima expressió,  arreu del país. Ha realitzat diverses actuacions en diferents punts de Catalunya  des de claustres, cartoixes i auditoris, sales polivalents de pobles de Catalunya, acostant el repertori simfònic i de cambra habitual dels grans auditoris i de la capital al públic del territori. 

CONCERT SONATES PER A CORDA DE ROSSINI
Sonata número 2 en LA major
Duetto per a Cello i Baix
Sonata número 1 en SOL major
Sonata número 6 en RE major


A l’edat de 12 anys va escriure un conjunt de sis sonates per a dos violins, violoncel i contrabaix, és la segona obra de l’autor de la que es té constància. i ja  deixen veure l'obra d’un geni, que per fidelitat a ell mateix i al seu estil de vida, no sempre ha tingut la valoració que li pertocaria dins del panorama musical. Aquestes sonates gaudeixen d’una gran popularitat dins del conjunt de les seves obres, tot i que Rossini, dediqués el gruix de la seva producció al món de l’Òpera, que va gaudir de gran èxit durant la seva època.Totes les sonates, gaudeixen de grans melodies, i ja deixen entreveure, unes melodies que posteriorment es convertiran en àries d’òpera. Cada instrumentista té el seu moment de solo i de virtuositat, que dóna a aquestes obres un vel d’espectacularitat bastant notori.

Vint anys més tard, composarà aquest duo per a violoncel i contrabaix, una rara abis dins de la literatura instrumental, que també en la forma de sonata de tres moviments, fa cantar ambdós instruments amb grans tocs d’ironia i d’humor.
 
Música agradable, música bella, per un concert que ens anticipa les festes de Nadal.

Concert de Nadal 2019

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats