Activitats

70a Festa Anual del Patronat d'Estudis Osonencs 2022

19 nov 2022


Dissabte 19 de novembre a 2/4 de 8 del vespre al Temple Romà tindrà lloc l'acte acadèmic principal del Patronat d'Estudis Osonencs, la 70a Festa Anual.

 

En el marc de l'acte tindrà lloc: 
El lliurament del 10è Premi Plana de Vic Jove, patrocinat per Institució Puig-Porret
El lliurament del 35è Premi Plana de Vic patrocinat per Fundació Antiga Caixa Manlleu.

També es farà públic el nomenament de Membre de Mèrit 2022 del Patronat d'Estudis Osonencs.

 

Conferència “Recerca a partir de xarxes de persones: El cas del Grup de Recerca de Biodiversitat i Bioindicadors (BiBio)”  a càrrec del Dr. Carles Flaquer (Museu de Ciències Naturals de Granollers). 1


Carles Flaquer. Doctor en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2009). Després de passar pel sector privat, fent estudis d’impacte de grans infraestructures d’obra pública el 1997 inicia un seguit de col·laboracions en projectes d’investigació del Museu de Ciències Naturals de Granollers. L’any 2004 entra a formar part de la plantilla del Museu i crea l’Àrea d’Investigació de Quiròpters de la qual després passa a ser el coordinador. Des del 2016 realitza tasques de relacions públiques i cerca de finançament pel Museu de Ciències Naturals de Granollers. Internament dona suport a direcció en la coordinació d’equips del grup de recerca BiBIO.

1 Conferència del Cicle de Ciències 2022

 


70a Festa Anual Pd'EO 2022

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats