Activitats

10 nov 2018
Invitació Festa Patronat d'Estudis Osonencs 2018

Festa anual del Patronat d'Estudis Osonencs

Dissabte 10 de novembre a 2/4 de 8 del vespre al Temple Romà tindrà lloc l'acte acadèmic principal del Patronat d'Estudis Osonencs, la Festa Anual. 

Més informació
08 nov 2018
Informe urgent des dels escons 4 i 5 i Més operació urnes

Presentació dels llibres Informe urgent des dels escons 4 i 5 i Més operació urnes

Taula col·loqui i presentació dels llibres Informe urgent des dels escons 4 i 5 i Més operació urnes. Amb els autors dels llibres Albano Dante i Xavi Tedó. Organitza Òmnium.

Més informació
28 oct 2018
Visita a l'Esquerda

Visita guiada a l'Esquerda

Diumenge 28 d’octubre, a les 11 del matí, visita guiada a l’exposició Marca Hispànica: La Catalunya Carolíngia (759-987) i a l’Esquerda. Organitza el Patronat d’Estudis Osonencs amb el suport del Museu Arqueològic de l’Esquerda.

Més informació
26 oct 2018
Catalunya, Cap on vas?

Presentació Llibre "Catalunya, cap on vas?

Divendres 26 d’octubre, al Temple Romà, a les 7 de la tarda presentació del llibre d’Edicions Saldonar “Catalunya, cap on vas?” a càrrec de sor Lucía Caram i del seu autor, Pep Martí.

Més informació
14 oct 2018
Església Romànica Sant Esteve - Vinyoles

Visita guiada a l'església romànica de Sant Esteve de Vinyoles

Diumenge 14 d'octubre, a 2/4 de 12 i a 2/4 d'1 del migdia L'església romànica de Vinyoles datada del segle XII i amb posteriors reformes i construccions barroques és una mostra de l'art i l'arquitectura del romànic. L'accés a l'interior i entorn del conjunt permetrà aproximar-nos des d'una nova perspectiva a aquest element patrimonial ben conegut per Verdaguer.

Més informacióInscripció
13 oct 2018
JEP2018 Temple Romà

Visita guiada al Temple Romà i Palau dels Montaca a Vic

Dissabte 13 d'octubre, a 2/4 de 12 i a 2/4 d'1 del migdia

Visita guiada al Temple Romà i conjunt del Palau dels Montcada amb l'objectiu de posar de relleu la història del conjunt arquitectònic i també les trobades arqueològiques recents. En aquesta breu visita es preten entendre la formació d'un dels conjunts monumentals més singulars de Catalunya.


Més informacióInscripció
05 oct 2018
Focus on birds - Exposició Temple Romà

Focus on birds. Exposició fotogràfica al Temple Romà

L’exposició respon al gran interès que desperten els ocells per a moltes persones, siguin o no naturalistes. Els ocells, generalment fàcils d’observar, són animals agraïts pel fotògraf, ja que li deixaran acostar-se al seu món sense gaire temor.

Més informació

Col•loquis de Vic (CdV): L’educació

Dijous 4 i divendres 5 d’octubre, a la seu del Consell Comarcal d’Osona , “Col·loquis de Vic (CdV): L’educació”. Organitza la Societat Catalana de Filosofia i altres entitats. Col·labora El Patronat d’Estudis Osonencs.  

Més informació
27 set 2018
Cicle Ciències

5è Cicle sobre Patrimoni Natural. El notre paisatge: passat, present i futur

El paisatge és el resultat de la interacció humana sobre el medi i l'evolució d'aquest paisatge és el més fidel testimoni dels efectes d'aquesta interacció. Les seccions de Ciències i de Patrimoni Natural del Patronat proposen dues sessions de debat sobre la relació entre la natura i el paisatge i entre la societat i el paisatge

Més informació
21 set 2018
Cicle Ciències

5è Cicle sobre Patrimoni Natural. El nostre paisatge: passat, present i futur

El paisatge és el resultat de la interacció humana sobre el medi i l'evolució d'aquest paisatge és el més fidel testimoni dels efectes d'aquesta interacció. Les seccions de Ciències i de Patrimoni Natural del Patronat proposen dues sessions de debat sobre la relació entre la natura i el paisatge i entre la societat i el paisatge.

Més informació

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats