Activitats

Recital Font del Desmai. El Mal. El Bé

30 mai 2021


Diumenge 30 de maig a 2/4 de 12 del matí, tradicional Matinal Literària a la Font del Desmai (Folgueroles) que organitza anualment el Patronat d'Estudis Osonencs.en aquest indret. 

El tema d'aquest any és EL BÉ I EL MAL / DEU I EL DIABLE.

Sota la direcció de Pere Tió i Josep Paré intervindran actors i músics: Josep Simon, Jordi Arqués, Margarida Tió,Jordi Casadevall, Mercè Estrada, Toni Tió i Erola Masqué.


Aquest activitat està inclosa a La Festa Verdaguer de l'any 2021

Aforament Limitat. Tindran prioritat les persones que hagin fet reserva prèvia aquí

L'acte es retransmetrà en directe pel canal Youtube del Patronat d'Estudis Osonencs https://youtu.be/gqT6fwjPqYw​


Per anar a la font, a peu, heu de passar pel Cantarell i a l'alçada del pont d'en Bruguer trencar a la dreta fins a les envistes de la Torre Morgadés. A uns cent metres d'aquesta casa trobem el Pedró i ja s'agafa el camí, pel mig d'uns camps, fins a l'erol d'arbres de la font.

Els qui aneu amb cotxe cal fer el mateix trajecte, però havent passat la Torre Morgadés, seguiu la carretera fins a trobar l'Eix Transversal i aparqueu (perquè allà la carretera és ampla).

Una altra opció, en cotxe i a peu, és agafar des de Folgueroles, el camí antic a Vic, que comença a uns cent metres de la primera rotonda (la del polígon) en direcció nord. I aparcar, com en l'altra ruta després del pont de l'Eix.


Descarregat el document: "DÉU I EL DIABLE A “LA FONT DEL DESMAI”

 Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats