Activitats

Cicle de Ciències - Conferència de Pau Guzman

05 nov 2022

Dissabte 5 de novembre a les 7 de la tarda, al Temple Romà, Conferència titulada “Com ajuda la ciència ciutadana a la conservació de la biodiversitat?"  a càrrec de Pau Guzman (CREAF).

La ciència participativa (o ciència ciutadana) és la contribució del públic general en activitats d’investigació científica. Els participants voluntaris proveeixen de dades als investigadors i adquireixen nous coneixements i habilitats. En els darrers anys, molts projectes de ciència participativa han sigut claus per recollir dades de biodiversitats a Catalunya. Seguint ocells, mamífers, papallones, líquens o orquídies, milers de persones voluntàries han aportat dades molt valuoses que han acabat esdevenint treballs científics de primer nivell.
En veurem alguns exemples en aquestes dues xerrades, el 5 i 19 de Novembre, al Temple Romà de Vic
.

 

En Pau Guzmán és naturalista, biòleg i gestor de recursos naturals especialitzat en divulgació científica i ambiental. Des de 2016 treballa al departament de Comunicació del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) coordinant la comunicació i el voluntariat de diversos projectes de ciència ciutadana i biodiversitat. També és membre de l'equip coordinador del Grup de Naturalistes d'Osona (GNO-ICHN) i responsable de la secció de Comunicació i de Medi Natural a la Junta Directiva de l’Associació de Propietaris de Puigsagordi. La seva formació professional ha passat per la productora audiovisual Mediapro, per l'Institut Català d'Ornitologia (ICO) i per l'editorial Lynx Edicions.

Cicle_Ciencies_2022.pdf


Cicle de Ciències 2022

Adreça

Pare Xifré s/n 08500 Vic

Apartat de Correus 43

Comparteix el contingut

©Patronat d'Estudis Osonencs - Tots els drets reservats